Flg
Hjem    Nyheter    Forum    Abonner    Medlemmer    Links
Anon
Registrer for å få poeng!
Logg Inn  Registrer  Logg inn med Facebook
Tjenestevilkår
         
Tjenestevilkår, Juridisk informasjon og Personvern

Nettsiden Nettgamer.no no eies og drives av Vedøy Salg og Internett, også kalt VxNet. Nettsiden refereres herfra som Nettgamer
            

Personvern:

VxNet reserverer seg retten til å bruke informasjonskapsler eller cookies i nettgamer til enhver bruk, herunder til å lagre enhver informasjon som kan forbedre opplevelsen for brukere og besøkende. I tillegg reserveres retten til å logge besøkende IP-adresser, først og fremst av sikkerhetsmessige grunner. Tredjeparts innhold på Nettgamer gis alle de nødvendige rettigheter av denne type.

Denne nettsiden inneholder noen lenker til andre nettsider. Nettgamer er ikke ansvarlig for innhold eller personvern på andre nettsider.

Skulle du ha noen spørsmål om dette, vår praksis, eller et teknisk problem på nettsiden som du ikke selv kan løse, må du gjerne ta kontakt.


Juridisk:

VxNet eier ikke spillene på denne nettsiden. Alle rettigheter tilhører skaper av gitte spill, og kan bli tatt ned til enhver tid dersom dette ønskes. Alle spill presentert på Nettgamer er her for bruk av våre besøkende, og kan ikke på noe måte selges, videreselges, ellet distribueres gjennom Nettgamer, med mindre dette er avtalt. Dersom du mener vi bryter din opphavsrett, vennligst kontakt oss snarest, og vi vil fjerne ditt innhold så snart som mulig. Vennligst refferer NØYAKTIG hva misbruket angår; for eksempel hvilket spill, URL, etc. Hvis du ikke inkluderer slik informasjon, kan vi ikke vite hvilket matriell dette angår, og vil ikke kunne gjøre noen endringer inntil du bidrar med slik informasjon.

VxNet reserverer seg enhver rett til å endre, opprette eller slette informasjon i Nettgamers databaser til enhver tid.


Tjenestevilkår:

 • Du kan ikke gjennom Nettgamer, verbalt eller på noen måte misbruke eller angripe andre.
 • Du kan ikke holde Nettgamer ansvarlig for noe innhold du på denne nettsiden. Vi modererer innholdet i stor grad, men grunnet nettsidens dynamiske innhold, som medlemmers og besøkendes kommentarer, kan vi ikke få med oss alt til enhver tid. Vi kan ikke bli holdt ansvarlig for andres kommentarer eller innhold.
 • Vi gir i hovedsak våre medlemmer frie tøyler, men ta gjerne kontakt om du finner innhold som vekker reaksjoner.
 • VxNt reserverer seg enhver rett, inkludert rett til å slette enhvers konto helt eller delvis med eller uten begrunnelse, endre retningslinjer etter ønske og nødvendighet.
 • Denne siden kan ikke brukes på noen måte som er imot norsk lov.
 • Ved uenighet i tjenestevilkår er administrators bestemmelse den endelige
 • Denne siden er ikke anbefalt for yngre barn (under 13 år), med mindre de er under oppsyn av foreldre. Nettgamer tar ingen ansvar for mindreåriges bruk av Nettgamer.
 • Du kan ikke bruke denne nettsiden dersom du ikke aksepterer våre til enhver tid gjeldende tjenestevilkår. Din bruk av denne nettsiden blir ansett som godkjenning av Nettgamers vilkår.

 • Opphavsrett til spillene listet på denne nettsiden tilhører deres utvilkere, eiere eller sponsorer.

  Du står fritt til å bruke, sette disse spillene for din nettside eller blogg, eller etthvet annet internettmedia på lovlig måte. Lovlig måte vil si kopiering av koden vedlagt et hvert enkelt spill til å putte på nettsiden, og hele koden må kopieres og brukes uten noen endringer, med mindre annet er avtalt.

  Du kan ikke kreve noe form for vederlag for å la brukere spille spill fra Nettgamer på noen måte.


Ofte Stilte Spårsmål

 • Hvorfor fungerer ikke spillet?

  Det kan være mer enn en grunn

  • Du kan ha problemer med brannmur- eller sikkerhetsinnstillinger på din datamaskin. Du kan kontakte din nettverks- eller systemansvarlig for hjelp med dette.
  • Det kan hende du må installere rett plugin. Her er en link til Flash Player, som brukes av de fleste av våre spill.
  • Flash            

 • Hvor kommer spillene fra?

  Forskjellige steder. Vanligvis er disse godkjent for bruk av opphaver, mot reklame. Noen av spillene er igså kjøpt inn.

 • Er spill på Nettgamer til salgs?

  Ingen spill er til salgs gjennom oss. Se hvert enkelt spill for utvikler eller distributør.

 • Jeg skrev inn en kommentar, hvorfor kommer den ikke opp?

  Kommentarer må gjerne godkjennes, så vent en liten stund.

 • Jeg vil vite mer om annonsering på deres nettside.

  Kontakt oss gjerne, vi ønsker alltid annonsører.


Dine Favoritter
Logg inn for å lagre favoritter

Toppspillere

X
Avslutt Fullskjerm